Så mange har vært på besøk

mandag 20. februar 2012

En ørliten fornyelse....

En gammel kasse fra vinmolopolet som fulgte med på kjøpet av huset er nå blitt oppbevaring for bladene mine. Eames stolen har fått nytt saueskinn som passer godt til de nye lysestakene fra Living. Da mangler jeg bare en skikkelig god bok, og kanskje en leselampe.

Mandag, og ny uke......på timeplanen står det mange nye prosjekter som innebærer tegning og kreativitet, spennende med nye utfordringer. På hjemmefronten er rørleggeren ferdig på badet i denne omgang. Nye rør, sluker og avløp er på plass. Tømrermannen er godt i gang med resten, lykke:)


Ha en flott mandagskveld, klem fra Agnete

6 kommentarer:

 1. Nå var det mye nytt her siden sist jeg var innom! Springbukken er jo helt fantastisk! Og den nye headeren også! Og så fin stol - og kasse til bladene! Jeg har også kjøpt oppbevaring til bladene den siste uken:-). Ha en herlig kveld:-) Klem

  SvarSlett
 2. Så lekkert med svart skinn! Den stolen der har jeg kjøpt meg også... *venter i spenning på at den skal komme på døra en dag*

  Takk for søteste kommentar inne hos meg *smiler*

  Med ønsker om en fortryllende ukesstart.
  Nala logrer og sier boff!
  klemklem

  SvarSlett
 3. For en koselig hilsen du hadde lagt igjen hos meg, tusen tusen takk ♥ Ser du har den samme fine stolen som meg hjemme, helt klart en av favorittene hos både liten og stor her hvertfall. Jeg likte ideen med kassa også. Her er det veldig lite (om noen i det hele tatt) struktur på bladbeholdningen. Takk for inspirasjon og håper du får en flott tirsdag :)

  SvarSlett
 4. Drømmer drømmer om den stolen =) Veldig fint med svart skinn. Har angret i 10 år på at jeg ikke tok de gamle eplekassen med hjem fra da jeg gikk på folkehøgskole =) Fin tirsdag til deg

  SvarSlett
 5. Hei Agnete!
  takk for hilsen inne hos mæ, ser du bor i Bergen- ikke ofte æ kommer over bergensbloggera :-) Kanskje vi skulle prøv å få til et bloggtreff i regnværsbyen! Fin blogg du har- æ legg mæ til hos dæ æ og! Tjobing!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Ja, jeg også har lagt merke til at det ikke er så mange bloggere her i Bergen. Et blogg treff hadde vært veldig morsomt, det må vi få til:)) Ha en flott dag, klem fra Agnete:)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...