Så mange har vært på besøk

torsdag 2. februar 2012

NIB Utfordring - Vårlige Vegger

Februar utfordringen til NIB er vårlig vegg med smartpanel. Naustet vårt er det eneste stedet vi har panel, ikke smartpanel men restene fra min fars hyttebygging. Altså gratis.....:) Det er malt med ørten strøk hvit Drygolin.......ja, jeg vet dette er utendørsmaling, men hadde så mye til overs. Spiller ingen rolle her, da det blåser rett gjennom naustet hele året. Skulle jo selvfølgelig tatt noen nye bilder, da dette bildet allerede er vist frem tidligere. Er rett og slett umulig nå, da puter, pledd og annet stash er pakket vekk for vinteren.

Vi har brukt panel til å lage benk, kasse til båtutstyr og skap. legger ut flere bilder når plussgradene er kommet for å bli:)

Ha en riktig så fin torsdagskveld, klem fra Agnete8 kommentarer:

 1. Wow, for et deilig rom. En favoritt hittil i utfordringen. Aldeles nydelig! Lykke til!

  SvarSlett
 2. Så luftig - og så delikat innredet! Her kunne jeg gjerne tenke meg å være gjest! ;) All lykke til!

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Legger meg som følger! Har også en sjøbu som vi bor i om sommeren, og nå fikk jeg masse inspirasjon av bildet ditt til å gjøre saker og ting der!!

   Slett
 4. Å - så nydelig!! Det naustet altså - så heldig du er:). Gleder meg til å se flere bilder til våren og sommeren. Lykke til i konkurransen og ha en super fredag! Klem

  SvarSlett
 5. Her var det mye fint!! Setter gjerne av en liten kaffepause og titter gjennom bloggen din. Legger meg til som følger også, jeg ;)

  SvarSlett
 6. Så kjekt å komme til innsiden, veldig fin blogg. La meg til som følger. Fantastisk utelampe lengre nede, og med stigen på dette innlegget ga du meg jammen en ide. :-)

  SvarSlett
 7. Holy!!! SÅ kult rom!! Og fin blogg, legger meg til som følger ;-)

  Herlig onsdag til deg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...