Så mange har vært på besøk

lørdag 24. mars 2012

Lampe "styling"....

Jakten på den perfekte grønn fargen gikk i vasken......den finnes ikke i spraylakk. Ble fargene hvit og grå, ikke særlig spennende altså!
Holder på å fikse opp en gammel tak lampe. Så denne lampen for et års tid siden hjemmme hos et vennepar. De likte ikke lampen, men det gjorde jeg:) For noen dager siden ble lampen min, venneparet pusser opp og lampen måtte ut:)

Har lenge jakten på en passende lampe til løen, og denne blir perfekt. Må bare style den litt først.....ny farge og ny ledning. Den eksisterende grønnfargen ble litt for grønn, og innsiden var misfarget. Nå er den ferdig lakket og ligger til tørk, i morgen skal den på plass.


Nå er det bare å pynte seg litt før damen skal på jentefest. Bursdagsfeiring for en kjær venninne i kveld, med god mat og drikke.

Ha en flott lørdagskveld, klem fra Agnete


4 kommentarer:

 1. Så spennende da!!
  KUL form på den:)

  Ha en fin fin kvled ♥

  SvarSlett
 2. Kul den lampa :)

  Happy søndag! Her skal siste strøk males, ukeblader skal leses i solen og grillen skal fyres opp. Yeay for en herlig søndag!
  Solklem fra Nesåsen

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se resultatet!!:)

  SvarSlett
 4. Den var ganske sprek i fargen nå ja, men jeg skjønner at du vil fikse litt! Gøy med prosjekter, selv om det noen ganger tar tid å få det akkurat som man vil ha det! Ha en strålende uke! Klem fra Heidi

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...