Så mange har vært på besøk

fredag 4. mai 2012

Sammenleggbart bord.....DIY

For et par år siden, da naustet var ferdig, begynnte jeg og se meg om etter møbler. Ville ha 2 stk bord, et vanlig og et sammenleggbart, og de måtte være make. Det ene bordet skulle stå der alltid, mens det andre bordet skulle taes i bruk når vi hadde mange gjester. Lettere sagt enn gjort, jeg letet overalt, det var helt umulig. Og når man først har satt seg noe i hodet....ja, da er det ikke lett å forandre planene.

Endte opp med 2 stk Ingo bord fra Ikea til kun kr 395 pr stk. Tenkte at Tømremannen kunne fikse resten, er vel bare å kutte bena av det ene vel?

Så sånn ble det......kostet mer i hengsler enn det jeg betalte for bordet, men hva gjør vel det så lenge man får det som man vil?


Og bordet, det fungerer bare helt supert, spesielt etter vi satt på en tverrligger. Den gjorde bordet mer stabilt.

Her er det bånn gass, har ikke tid til å kose meg med andre blogger dessverre. Tømrermannen sin sønn er konfirmant i morgen, og jeg har bla ansvar for borddekningen og pynting.....det tar jo sin tid, må jo være heeeelt perfekt:))

Nyt dagen, klem fra Agnete

4 kommentarer:

 1. Du e en skikkelig luring Agnete!! den ideen der kommer æ til å noter mæ bak det eine store øret og lagre det der!! Håpa konfirmasjonen går knirkefritt- lykke til !

  SvarSlett
 2. Såå lurt!

  Lykke til med konfirmasjonen i morgen.

  Fin fredag til deg og dine!
  Her skal jeg legge siste finpuss på kurset jeg skal holde i morgen *skrekkblandet fryd*

  Klemklem

  SvarSlett
 3. Så smart dette var. Liker kreative idéer.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. Genialt med sammenleggbare ben!
  Så enkelt, så genialt!
  God helg til deg og dine

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...