Så mange har vært på besøk

tirsdag 3. januar 2012

Jente rom ferdig........

La ut en liten smakebit fra dette rommet tidligere, men nå er det også helt ferdig. Her bor min datter på 13 år, opptatt av sminke........og data. Tapeten har hun valgt selv, så det ble Eiffeltårnet. Den ble bestilt på nettet fra Photowall, og var egentlig kun i sepiabrunt. En kjapp telefon til Sverige så ble det svart/hvitt. Et lite tips når man skal tapetsere hele vegger med et motiv, bestill tapeten ca 10 cm lengre enn veggen. Bedre å ha litt til overs:)


Planløsningen ble slik, for hun ville så gjerne kunne sitte i sengen å se på sjøen. Sengen ble bygget på stedet av tømrermannen, jeg fant ingen senger med sokkel og uten hodegjerde. Det var 20 cm til overs ved fotenden, der er det innebygget stikkontakt, helt genialt til ungdom som alltid trenger strøm til mobil og data.


Er ikke så mye farge her, kun litt rosa etter hennes ønske. Stigen var opprinnelig lilla, men ble malt. Floss ryen på gulvet ble spesiallaget av Lone Tepper, med rosa og grå ull, og litt hvit lin. Vi har planlagt dette rommet en stund, så når hun var i Paris i sommer kjøpte hun noen små suvenirer til utstillingen sin.


Skrivebordet, som i dette tilfellet brukes som sminkebord, har en god, praktisk og stor skuff. Er veldig fornøyd med stolen, lampene og boksene til oppbevaring. Alt er gjennomsiktig, så blir ikke så dominerende i et så lite rom.


Praktisk nattbord fra Living, med god plass til oppbevaring.
Veldig praktisk boks fra Hay med lokk, så her er det orden......og støvfritt:)

Hadde datteren med meg på et jobboppdrag i Stockholm før jul.
Jubel og glede da jeg kom over en Ordning Og Reda butikk, savner den vi hadde her i Bergen..........

Denne herlige lille saken kjøpte jeg i Budapest, sover alltid...........
1 kommentar:

  1. Heldige jenta di som har dette rommet! Det var utrolig nydelig!
    Klem Tonje

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...