Så mange har vært på besøk

søndag 8. april 2012

Bare pitte litt irritert.....

Er bare så lei av hvordan enkelte medier har fremstillt interiørmagasiner og bloggere denne påsken. Tenker da spesiellt på den største avisen i byen jeg bor.
Saker som: vi kan aldri ha et utstillingshjem for vi har barn!! Og: det er feministen i meg som vil vise frem hvordan folk egentlig har det, eller: Få skammen ut av rotehusene!

Når jeg venter gjester....da rydder jeg og vasker på forhånd. Huset må ikke skinne, men det skal være trivelig. Jeg tar meg en dusj, sminker meg og tar på meg klær som er presentabel. Jeg tenner stearinlys, og sørger for at maten er mer eller mindre klar. Tror ikke jeg er unik.....det har heller ingenting med at jeg blogger.....for sånn har jeg alltid gjort det! Tør å påstå at alle er litt sånn, skal man ha besøk så gjør man en ekstra innsats....

For meg er blogging slik......at når jeg legger ut bilder av hjemmet mitt inviterer jeg gjester inn gjennom bildene mine. Hadde jo ikke invitert noen på besøk uten å rydde først!

Det er vel ingen som virkelig tror at hjem som er avbildet i magasiner og blogger har det så strøkent alltid? Nei, man rydder før man får besøk, så får det heller flyte litt de andre dagene!

Sånn, da var det sagt....er ikke sint, bare pitte litt irritert.

P.S! Ingen bilder i dette innlegget, for her er det bombet:))

Klem fra Agnete

13 kommentarer:

 1. Hei!!
  Her fikk du sagt det!
  Likte innlegget veldig godt, jeg har ikke lest noen av artikkelene du referer til, men ser veldig godt hva du sier!!
  Er lov å være irritert!!!
  ..klart man rydder når man venter besøk..Det er da vanlig "folkeskikk"? *ler*

  ..Og vi interiørbloggere vet å rydde unna når det er fotoshoot tid. Det kan se bomba ut i en krok og super lekkert ut i en annen..
  Slik vi liker det det ;)

  Ha en super fin kveld videre!

  - Ida Susanne

  SvarSlett
 2. hihi, er SÅ enig med deg!

  Fikk helt sjokk da jeg så den student(?)-leiligheten... jeg er jo bare 23 og egentlig student selv (permisjon pga jobb), men jeg ønsker jo å ha et ryddig og pent hjem. og, det har ingenting å gjøre med at jeg blogger å gjøre... liker å ha det skikkelig! Mulig mamma og pappa har oppdratt meg godt? hihi. For meg handler det rett og slett om trivsel, selvrespekt og prioriteringer og at jeg fungerer mye bedre når jeg har det ordentlig rundt meg.

  Flott og inspirerende blogg du har! Legger meg til som følger : ))

  ♥ Klem fra Silje.

  SvarSlett
 3. HURRAAA!!
  Det er bare så tåpelig at noen i det hele tatt gidder og skrive slike saker:)
  Hvor kult hadde det vært og lese blogger med rot og uorden, hjelpes!!
  Vi har det jo artig innimellom vi interiørbloggere og lager innlegg hvor vi zoooomer ut og tar bilder av rot, hehe, så det er vel dokumentert det og:)

  Som du sier så rydder, vasker og pynter vi litt ekstra når vi får gjester, men det er sikkert ikke alle som gjør det, og det er vel de som skriver disse artiklene da, det velger jeg og tro i alle fall:)

  Kjenner at jeg blir pittelitt irritert her jeg sitter jeg og gitt, hihi:)

  Ha en fin fin kveld og kos deg, rydde kan du gjøre i morgen, eller i allefall FØR du inviterer oss inn igjen;)

  SvarSlett
 4. Ja det er vanlig folkeskikk og rydde og vaske litt før gjestene kommer! Hvor koselig er d egentlig å besøke et bomba hjem? Klær og papirer overalt? Ja, det kan flyte, virkelig flyte her hjemme hos oss. Jeg har ikke lest avisen du refererer til, men kan jo godt tenke meg hva folk vil finne på å skrive! Men vi er alle fri til å gjøre som vi vil, er vi ikke?

  SvarSlett
 5. Hihi, ja du sier noe der!

  Jeg blir helt matt av sånne halvspydige 'har du det så ryddig hele tida du da eller?' spørsmål! Nei, selvfølgelig har jeg ikke det - men hvem i all verden gidder vel å sitte å lese om den skitne oppvasken til folk..? Nei ellers takk, det har vi da nok av hjemme ;)

  Ha en fortsatt fin påske :)
  Signe

  SvarSlett
 6. Bra at du tok dette opp. Det må være brødhuer som skriver masse skitt.
  Tror de fleste er like der, blogger eller ei....

  SvarSlett
 7. Arrrhhh...HELT enig! Synes de artiklene i BT er helt håpløse! Spesielt siden det står "vi viser hvordan det EGENTLIG" er, som om de sitter på en fasit. Ja, klart man rydder før man får gjester. (Og noen av oss rydder faktisk uansett;) Jeg kjenner meg ikke igjen i de hjemmene i det hele tatt, men respekterer at vi er forskjellige. Synes det er helt greit at ikke alle er like ryddige og opptatt av interiør som jeg er, men da må de søren meg respektere meg også! Men tabloid er tabloid, og vil vel skape debatt - eller irritasjon. Bare synd at de nører opp under en del fordommer og feiloppfatninger i samme slengen! Ha en super frimandag! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 8. Må si meg veldig veldig enig med deg her. Man inviterer ikke folk på besøk in real life, eller gjennom bilder i bloggen for å vise fram rot. Så klart man rydder først. Greit nok at man ikke har det strøkent 24/7 ellers, men herregud da, vi er da bare mennesker.
  Ønsker deg en super flott mandag med rot eller ei. Her er det ikke veldig bloggbart i dag, men godt det finnes zoom på kameraet hvis jeg skulle få ånden over meg ;)

  klem Jane

  SvarSlett
 9. Veldig bra innlegg. Blei litt rysta over enkelte i dei artikklane i BT.
  Det er ein stor forskell på bloggbare bilete og sånn som dei hadde det.
  Går fint ann å ha ein liten mellomting ja. :)

  SvarSlett
 10. Helt enig!
  Av respekt for både seg selv og gjestene rydder man bort og gjør det fint og trivelig.
  Kose deg på denne siste påskedagen :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 11. Hehe - veldig bra skrevet! Er absolutt ikke strøkent her til hverdags (selv om vi gjerne skulle ønske vi klarte det) men vi tar heller litt ordentlig i før vi får besøk. Vi er jo forskjellige - og syns vi skal få lov til å være det også når det gjelder rydding i eget hjem! :)

  SvarSlett
 12. Jeg er så enig med deg!
  Herlig at du tar til ordet på den måten du gjør... LOVE IT!

  Fabelaktig ukesstart til deg.
  Takk for koselig hilsen inne hos meg :)
  Jeg har hatt en liten påskepause og det var igrunn godt.

  Jeg håper du har hatt en fin påske.
  klem

  SvarSlett
 13. Heisann!

  Slenger meg på de andre her, er helt enig med deg! Hverdager med rot og kaos er det nok av hos de fleste av oss, og da er det deilig å ha noen stunder (eller kroker) med pene ting og orden! Det gir ihvertfall meg glede så får andre kose seg med hjem hvor unger hopper i sofaen og man må lete 30min for å finne et par sko...

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...