Så mange har vært på besøk

fredag 6. april 2012

Påske hvile...eller?

Nå har jeg hatt fri i 3 dager fra jobb......kjenner at det faktisk er nok. Er uthvilt, har lest ferdig boken min,  og spist nok marsipan. Begynner å kjede meg.....hva skal jeg finne på?Tømrermannen er opptatt med å flislegge badet. Jeg ville ha mosaikk flis på ALT, så det tar sin tid....han er heldigvis vant med påfunnene mine og klager aldri:)

Har vært ute i hagen å sjekket forholdene, det krever ullundertøy....iskald nordavind midt i fleisen. Tror jeg finner frem luen også og skrider til verket. Det er nok rette måten å brenne av litt energi på i dag, den hagen ser faktisk ikke ut......

Her er katastrofeområde.....føler meg litt modig nå som legger ut dette bilde, uffda...
Dette er resultatet etter vi lagde ny drenering bak løen. Det viste seg at det var en gammel bossfylling. En av overraskelsene som følger med en gammel eiendom.


Da er det bare å brette opp armene og sette i gang....ønsk meg lykke til:)

Ha en fin fredag, klem fra Agnete

3 kommentarer:

 1. Hehe, kjenner faktisk at jeg kjeder meg litt jeg og:) Skulle gjerne hatt en hage og fikset i, men det har jeg ikke... så da blir det blogging og kos med godis i stedet:)

  LYKKE til med hagejobbingen - KOS deg ♥
  (du tar deg vel en pause med litt påskegodis i ny og ne...)

  SvarSlett
 2. Jeg skal "kjede" meg (gjøre minst mulig..)i dag og i morgen og da har jeg hatt fri siden forrige fredag. Ah! Elsker det! Godt å jobbe i hagen - det gir jo ro i sjela:) Og jeg er også kjempeglad i mosaikk! har det både på kjøkken og bad. Gleder meg til å se det ferdige resultatet:-)

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  He, he..litt godt at vi av og til kan kjede oss litt ;))
  Ønsker deg lykke til med hagearbeidet, med disse temperaturene frister det lite å jobbe ute. Her ramler det litt hvitt fra himmelen innimellom.., skjønner ikke vitsen med snø nå ;))
  Veldig kos blogg du har, her kommer jeg snart tilbake. Legger meg til som ny følger her hos deg.
  Kos deg med resten av påskedagene.
  Klem, Monica

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...